Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

The.Tournament.2009.DVDRip.XviD.HUN-nTrace

The.Tournament.2009.DVDRip.XviD.HUN-nTrace

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Scott Mann

Szereplők: Robert Carlyle, Kelly Hu, Ian Somerhalder, Liam Cunningham, Ving Rhames

Tartalom:
Hét évente a világ negyven legjobb bérgyilkosa összeméri erejét egy mit sem sejtő városkában rendezett bajnokságon, a Viadalon. A küzdelem 24 órán keresztül zajlik, a győztes10 millió dollárt és egy legendás, egymilliót érő golyót kap valamint a címet, ami az igazi motivációt jelenti: a világ No1. bérgyilkosa lesz. A versenynek éppen ezért csak egyetlen szabálya van: ölj, vagy halj meg!
Dúsgazdag szerencsejátékosok zárt láncú tévéadáson követik nyomon a küzdelmet, melynek minden résztvevője azért harcol, hogy ő legyen az utolsó és egyetlen életben maradó játékos. A Ving Rhames (Ponyvaregény, Mission Impossible-trilógia), Kelly Hu (X-Men 2.) és Robert Carlyle (Alul semmi, Trainspotting) főszereplésével készült kirobbanó lendületű akcióthrillerben a küzdelem vérre megy, ám a győztes mindent visz!http://x7.to/1e34ny/nT-tournament.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr871944691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása