Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

The.Informers.2008.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy

The.Informers.2008.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2008

kép

Rendezte: Gregor Jordan

Szereplők: Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Brandon Routh, Ashley Olsen, Jon Foster, Lou Taylor Pucci, Winona Ryder, Mickey Rourke

Tartalom:
A The Informers című filmet Gregor Jordan (Kéz és ököl, Ned Kelly) rendezte, Bret Easton Ellis azonos című kötetének hét novellájából.
A mozi 1983-ban, Los Angelesben játszódik, és egy átlagosnak semmiképp sem mondható hét történéseit követi. Mivel Easton Ellis egyáltalán nem látja olyan vidám, napfényes, imádnivalóan "műanyag" helynek az Angyalok Városát, mint a nagy többség, a filmben egy üres, nihilista, drogtól megbénított LA-t fogunk látni. A sztori végigkíséri egy stúdióigazgató, a felesége, a szeretője, egy rocksztár, egy vámpír és egy emberrabló egy hetét, aminek során történeteik szálai sűrűn összefutnak.
A film hangulatát előrevetíthetik a novelláskötet magyar kiadója könyvismertetőjének szavai: "Emberi szavak híján mindenki kétségbeesetten vergődik egy gyönyörű és gazdag világban, amelyben azonban hátborzongatóan felsejlenek a pusztulás képei. Gyógyszerek, kábítószerek, alkohol, tévé, video, kéj és mámor, perverzió, ölés, vérszívás pótolja mindazt, amire a halódó lélek még vágyik talán, de a tétova emberi gesztusok viszonzatlanok, sőt eltompult érzékeinkkel már-már nem is észlelhetők."
A stúdió fejesét Billy Bob Thornton játssza, a feleség szerepében pedig Kim Basingert láthatjuk majd. A Superman visszatérben ismertséget szerző Brandon Routh vérszívóként bizonyíthat, míg Thornton csábítóját az ezúttal kivételesen testvére nélkül forgató Ashley Olsen alakítja.http://x7.to/x38577/legacy-informers-hun.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr331944549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása