Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Taking.Woodstock.2009.HUN.DVDRip.Xvid-Thick

Taking.Woodstock.2009.HUN.DVDRip.Xvid-Thick

2cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Ang Lee

Szereplők: Demetri Martin, Henry Goodman, Emile Hirsch, Paul Dano, Jeffrey Dean Morgan, Imelda Staunton

Tartalom:
1969 nyara. A Greenwich Village-ben lakberendezőként dolgozó Elliot Tiberre (Demetri Martin) nagy hatással van a melegjogi mozgalom. Ám kénytelen hazaköltözni a New York környéki Catskills-be, mert basáskodó szülei a családi motelt a teljes pusztulás szélére juttatták: az El Monacóra egy bank készül rátenni a kezét.
Amikor a fülébe jut, hogy a szomszédos város mégsem ad engedélyt az ott tervezett fesztivál megtartására, Elliot felhívja a szervezőket, felajánlja a családi motelt főhadiszállásnak, hogy lendítsen a forgalmon, és megemlíti a szomszéd 600 hektáros birtokát is. A stáb beköltözik az El Monacóba, és hamarosan másfél millió ember indul útnak a helyre, amely úgy írta be magát a világtörténelembe: Woodstock.
Az Oscar-díjas Ang Lee (Tigris és sárkány, Túl a barátságon, Ellenséges vágyak) filmje Elliot Tiber memoárján alapul.
http://x7.to/gx770x/Taking.Woodstock-cd1.avi
http://x7.to/gx770x/Taking.Woodstock-cd2.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr151944581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása