Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Push.2009.RETAIL.DVDRip.XviD.HUN-CORN

Push.2009.RETAIL.DVDRip.XviD.HUN-CORN

2cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Paul McGuigan

Szereplők: Chris Evans, Dakota Fanning, Camilla Belle, Djimon Hounsou, Maggie Siff, Scott Michael Campbel

Tartalom:
Az energia főhőse Nick Gant (Chris Evans), egy fiatalember, akinek az apját genetikailag módosították, hogy ő lehessen a tökéletes kormányzati bérgyilkos. Miután az öreget brutálisan meggyilkolják, Nick bosszút esküszik az apját "létrehozó" titkos ügynökség, a Divízió emberei ellen.
Elmerül a hong-kongi alvilágban, és maga köré gyűjti az illegalitásba szorult médiumokat, hogy együtt harcoljanak a Divízió ellen, amely évtizedek óta pszichikai drogokat állít elő, és kísérletezik velük az apjához hasonló ártatlan áldozatokon.
Nick egy Cassie Holmes (Dakota Fanning) nevű, jövőbe látó tizenhárom éves tinédzserrel szövetkezik, hogy megtaláljanak egy eltűnt lányt, Kirát (Camilla Belle) és egy ellopott bőröndöt, amely akár a Divízió bukását is előidézheti; egyúttal közös bosszújuk kulcsát rejti. Képességeiket ötvözve kicselezik a bérgyilkosokat és információkat szereznek a Divízió legújabb titkos fegyveréről: egy új, minden eddiginél erősebb kísérleti drogról, az R16-ról, amely gyökeresen megváltoztathatja a pszichikus hadviselést.
Csakhogy a Divízió vérebei, főként Henry Carvet ügynök (Djimon Hounsou) a nyomukba erednek, így Nick és a kislány hamarosan menekülni kényszerülnek, hogy mentsék életüket, és hogy mielőbb megtalálják Kirát.
Paul McGuigan (Alvilági játékok, Gengszterek gengsztere) lélegzetelállító akció-thrillere a pszichikai kémkedés halálos világáról szól, ahol paranormális képességű emberek képesek tárgyakat mozgatni az akaratukkal, a jövőbe látni, új realitást kreálni, és gyilkolni anélkül, hogy áldozatukhoz érnének.http://x7.to/fp0kps/corn-Push.cd1.avi
http://x7.to/v9fair/corn-Push.cd2.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr271944702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása