Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Nindzsagyilkos.2009.DVDRip.XviD.HUN.NoGrp

Nindzsagyilkos.2009.DVDRip.XviD.HUN.NoGrp

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: James McTeigue

Szereplők: Rain, Naomie Harris, Ben Miles, Rick Yune, Sung Kang, Randall Duk Kim, Jonathan Chan-Pensley

Tartalom:
A film Raizo (Rain), a világ egyik legveszélyesebb bérgyilkosának történetét követi nyomon. Raizo árvaként került az Ozunu Klán látószögébe, s egy képzett gyilkost neveltek belőle. Az Ozunu Klán egy olyan titkos társaság, amelynek létezése a közvélemény számára tulajdonképpen csupán egy mítosz, egy félelmetes legenda. Azonban Raizo hűsége csak addig tart, mígnem a Klán irgalmatlan kegyetlenséggel ki nem végzi legjobb barátját. Raizo megszabadul a Klántól, nyomtalanul eltűnik a szemük elől, hogy felkészülhessen méltó bosszújára.
Berlinben egy Europol ügynök, Mika Coretti (Naomie Harris) olyan pénz nyomára bukkan, amely számos politikai gyilkossággal köthető össze, melyeket egy távol-keleti, törvénytelen szervezet bérgyilkosai követtek el. Szembeszegülve felettese, Ryan Maslow (Ben Miles) parancsának, Mika titkos ügynökségi dokumentumok mélyére ás, hogy kiderítse az igazságot a gyilkosságokkal kapcsolatban. Nyomozása miatt azonban célponttá válik, és az Ozunu Klán egy bérgyilkos csapatot küld a nyomába Takeshi (Rick Yune) vezetésével, hogy örökre elhallgattassák.
Raizonak sikerül megmentenie Mikát a támadóktól, de a volt bérgyilkos tisztában van vele, hogy a harcnak ezzel még nincs vége, hiszen a Klán addig nem nyugszik, amíg mindkettőjüket el nem tünteti az élők sorából. Így hát halálig tartó macska-egér harc veszi kezdetét közöttük, ahol Raizo és Mika egyetlen esélye az életben maradásra és az Ozunu Klán megbuktatására, ha feltételek nélkül megbíznak egymásban.
James McTeigue (V mint Vérbosszú) stílusos akciófilmje a majdnem legerősebb 'R' besorolást kapta az Egyesült Államokban (17 év alatt csak szülővel) a dél-koreai Rain-nel a főszerepben, aki a hitelesség kedvéért hihetetlen izomzatot dolgozott ki a testén a forgatásra.http://x7.to/j5mvz2/Nindzsagyilkos-NoGrp.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr941944720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása