Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Ki.nevet.a.vegen.2009.DVDRip.DivX.HUN.NoGrp

Ki.nevet.a.vegen.2009.DVDRip.DivX.HUN.NoGrp

2cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Judd Apatow

Szereplők: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana, Jason Schwartzman

Tartalom:
Judd Apatow eddigi két rendezésével (A 40 éves szűz, Felkoppintva) bizonyította, hogy számára semmi sem szent - sem a szüzesség elvesztése, sem a gyermekszülés. Harmadik filmjéről így vall: - Egy nagyon komoly filmet akartam csinálni, ami kétszer olyan vicces, mint az eddigi filmjeim.
Adam Sandler - aki annak idején kezdő komikusként közös lakást bérelt a rendezővel - most visszatér gyökereihez, a stand-uphoz, hiszen a filmben dumagép poéngyárost alakít, akinek halálközeli élményben lesz része. A szórakozást Sandler mellett olyan komikusok garantálják, mint Seth Rogen, a szintén stand-uposként indult Eric Bana, Jason Schwartzman és Jonah Hill.http://x7.to/w7172j/Ki.nevet.a.vegen-NoGrp.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr361944721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása