Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Armored.2009.iNT.DVDRiP.XViD.Hungarian-bH

Armored.2009.iNT.DVDRiP.XViD.Hungarian-bH

1.12gb, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Antal Nimród

Szereplők: Matt Dillon, Jean Reno, Laurence Fishburne, Skeet Ulrich, Amaury Nolasco, Andre Jamal Kinney, Milo Ventimiglia

Tartalom:
Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja: az ember, akit segít. Amikor egy páncélautónak 42 millió dollárt kell rendeltetési helyére szállítani, a cég legjobb, legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb embereit rendelik szolgálatba. És egy kezdőt.
A három veterán biztonsági őr úgy dönt, hogy megtartja a pénzt. Elég rég dolgoznak ebben a szakmában, hogy tudják, hogyan lehet biztonságosan, nyom nélkül végrehajtani a tervüket. Kénytelenek az új fiút is bevenni, de amikor a tervbe hiba csúszik, a srác mindent összezavar.
Az egység tagjai egymás ellen fordulnak. Először csak a veszni látszó pénzért küzdenek. Azután már az életükért.
Az Elveszett szoba után a magyar Antal Nimród (Kontrol) második lehetőségét kapta A szállítmánnyal, hogy feljebb lépjen a hollywood-i létrán.http://x7.to/0g3au4/bh-armored-xvid.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr181944661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása