Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

500.Days.of.Summer.2009.RETAiL.DVDRip.XviD.Hungarian-BW

500.Days.of.Summer.2009.RETAiL.DVDRip.XviD.Hungarian-BW

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Marc Webb

Szereplők: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, Chloe Moretz, Matthew Gray Gubler, Clark Gregg

Tartalom:
A (500) Days of Summer egy szeszélyes romantikus komédia szerelemről és végzetről. A filmben egy ifjú képeslapszöveg-író, Tom Hansen (Joseph Gordon-Levitt) reménytelenül és gyámoltalanul keresi álmai nőjét - aki lehet, hogy új kollégája, Summer Finn (Zooey Deschanel) lesz.
Furcsa kapcsolatuk 500 napja bebizonyítja, hogy a boldogsághoz vezető, nem feltétlenül nyílegyenes út beláthatatlan és irányíthatatlan - de leginkább hihetetlenül vicces, s mire letelik a kapcsolatuknak megszabott idő, mindketten máshogyan fogják látni a szerelemnek nevezett érzelemegyüttest, amely a lélekkel rendelkező ember örök keresztje.
Marc Webb a 2009-es év legsikeresebb, formabontó, intellektuális "romantikus komédiája" forradalmisága miatt úgy a szerelem pártján állókat, mint a legnemesebb érzelmet tagadókat maga mellé - és végső soron egymás mellé állítja.http://x7.to/rfcts0/bw-5dos.retail.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr741944653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása