Sutuldmeg Te is! Online MP3!
22
04/2010
0

Valentin.nap.iNT.CAMV2.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

Valentin.nap.iNT.CAMV2.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

2cd, kamerás, szinkronizált - 2010

kép

Rendezte: Garry Marshall

Szereplők: Jessica Alba, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Julia Roberts, Jennifer Garner

Tartalom:
A Valentin-nap véletlenül egymásba fonódó szerelmi történeteket, párokat és szingliket; szakításokat és nagy újrakezdéseket mutat be, követ nyomon:
- A szabadságon lévő katonatiszt, Kate (Julia Roberts) repülőn utazik Irakból Los Angeles felé, amikor megismerkedik Holden-nel (Bradley Cooper), egy meleg férfival, akinek egy futballjátékos a szeretője (Eric Dane).
- Egy virágüzlet tulajdonosa, Reed (Ashton Kutcher) megkéri barátnője, Morley (Jessica Alba) kezét, miközben legjobb barátja, Julia (Jennifer Garner) pasijáról, Harrison-ról (Patrick Dempsey) kiderül, hogy házas.
- Egy Liz nevű asszisztens (Anne Hathaway) az egyik legnagyobb tehetségkutató ügynökségnél dolgozik, és Jason-nel (Topher Grace), egyik kollégájával randizik.
- Julia anyja, Estelle (Shirley MacLaine) boldog nyugdíjas, akinek be kell vallania egy réges-régi viszonyt férjének, Edgar-nak (Hector Elizondo).
- Estelle és Edgar unokája, Grace (Emma Roberts) felszabadultan szexel gimis barátjával, miközben iskolatársaik, Tyler (Taylor Lautner) és Samantha (Taylor Swift) mély szerelmi kapcsolatban járnak egymással.
- Mindeközben az újságíró Kara (Jessica Biel) látszólag magányosan várja a Valentin-napot. Persze, hogy a közös munka során főnökébe, Kelvin-be (Jamie Foxx) szeret bele.
Garry Marshall, a Pretty Woman, az Oltári nő és a Neveletlen hercegnő rendezőjének filmje igazi romantikus mozi hollywoodi sztárszínészekkel nemcsak Valentin-napra.http://x7.to/5iph8i/g1cndb-valnap-v2-xvid.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr441942215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása