Sutuldmeg Te is! Online MP3!
22
04/2010
0

Up.2009.DVDRip.XviD.Hun-Solarion

Up.2009.DVDRip.XviD.Hun-Solarion

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Pete Docter és Bob Peterson

Tartalom:
A Disney-Pixar Fel című legújabb animációs filmje egy szórakoztató kalandról mesél. A 78 éves léggömbárus, Carl Fredricksen végre valóra váltja élete álmát, és ezer meg ezer luftballont köt a házára és elrepül messze - a világ egyik leggyönyörűbb és legtitokzatosabb vidékére, a Tepuis táblahegyekhez, Dél-Amerikába.
Ám a nagy kalandor túl későn fedezi fel, hogy egy potyautas is van a repülő ház fedélzetén: Russell, a 9 éves, túláradóan optimista kis természetimádó - aki egyben az öreg legborzasztóbb rémálma is.
A Szörny Rt. Oscar-jelölt rendezője, Pete Docter ezzel a mozival meghív minket egy fantasztikus utazásra egy elveszett világba; a földkerekség legkevésbé összeillő párosával.

http://x7.to/sjve4k/solarion-up.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr701942220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása