Sutuldmeg Te is! Online MP3!
22
04/2010
0

Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.REPACK.RETAIL.HUN.DVDRip.XviD-pocokmaster

Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.REPACK.RETAIL.HUN.DVDRip.XviD-pocokmaster

2cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Michael Bay

Szereplők: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro

Tartalom:
A Földért folytatott csata véget ért. Az univerzumért vívott harc viszont még csak most kezdődik...
Miután Starscream visszatér a Cybertronra, átveszi az Álcák irányítását, hogy nagyobb erőkkel látogassa meg bolygónkat. Az Autobotok, akik azt hitték, van esély a békére, megtudják, hogy Megatron holttestét ellopták az amerikai hadseregtől. A Földön maradt Skorpinox saját energiája segítségével éleszti fel a vezért, aki bosszúra szomjazik. A Föld felé már úton lévő Álcákkal összefogva olyan összecsapás készül a felturbózott Autobotok ellen, amilyet még nem látott a világ, és ennek a harcnak ismét akaratlanul lesz szereplője az emberiség.
Michael Bay ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: gigantikus csaták, gigantikus robotok, gigantikus akciójelenetek, sosem látott trükkök az év szuperprodukciójában.http://x7.to/n28na2/Transformers2-pocokmaster.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr391942186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása