Sutuldmeg Te is! Online MP3!
22
04/2010
0

Lower.Learning.2008.DVDRip.XViD.HUN-ConsolKing

Lower.Learning.2008.DVDRip.XViD.HUN-ConsolKing

2cd, dvdrip, szinkronizált - 2008

kép

Rendezte: Mark Lafferty

Szereplők: Jason Biggs , Eva Longoria Parker, Rob Corddry, Monica Potter , Will Sasso

Tartalom:
A Geraldine Ferraro általános iskola az összeomlás szélén áll: az állam legalacsonyabb teszteredményeit produkálja, a tanárok lusták, elmebetegek, részegek, vagy éppen szexelnek, az igazgató pedig pénzt csikar ki a szülőkből. Ennek megfelelően az oda járó gyerekek sem földre szállt angyalok.
Főleg, ha boxmeccseken kell helytállniuk. Tom (Jason Biggs), a kissé szerencsétlen igazgató-helyettes az egyedüli, aki ráncba szedné a tanárokat, felhívná a figyelmet arra, milyen korrupt az igazgató, és rendbe tenné a dolgokat, mielőtt a katasztrofális állapotok a suli bezárásához vezetnének. Amikor feltűnik egykori iskolatársa, a gyönyörű és egyenes jellemű Rebecca Seabrook (Eva Longoria Parker), közösen látnak hozzá a rázós feladatnak.http://x7.to/jieri9/Lower.Learning-ConsolKing.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr111942173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása