Sutuldmeg Te is! Online MP3!
22
04/2010
0

Becstelen.Brigantyk.DVDRip.XviD.Hun-ODRS

Becstelen.Brigantyk.DVDRip.XviD.Hun-ODRS

1.09gb, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Quentin Tarantino

Szereplők: Brad Pitt, Diane Kruger, Melanie Laurent, Christoph Waltz, Daniel Bruhl, Eli Roth, Samm Levine, Gedeon Burkhard

Tartalom:
Quentin Tarantino régóta várt filmje Franciaország németek által megszállt területén kezdődik, ahol Shosanna Dreyfusnak (Mélanie Laurent) végig kell néznie, hogyan végezteti ki a családját a náci Landa ezredes (Christoph Waltz). Shosanna épphogy megmenekül, és Párizsba szökik, ahol hamis személyazonossággal éli tovább az életét: nyit egy mozit, amit aztán ő maga üzemeltet.
Eközben, valahol máshol Európában, Aldo Raine hadnagy (Brad Pitt) zsidó katonákból kőkemény megtorló alakulatot szervez. Az ellenségeik által csak "A Brigantyk" néven ismert osztag csatlakozik a német színésznőhöz, Bridget Von Hammersmarkhoz (Diane Kruger), aki beépített ügynökként szintén azon fáradozik, hogy likvidálja a Harmadik Birodalom vezetőit.
A Brigantyk és Shosanna végzete összefonódik ebben a vérfürdőben gazdag moziban; hiszen a nőnek is végre kell hajtania saját, alaposan megtervezett bosszúját...http://x7.to/2rvdrx/Becstelen.Brigantyk-ODRS.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr701942253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása