Sutuldmeg Te is! Online MP3!
22
04/2010
0

Avatar.2009.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy

Avatar.2009.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy

3cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: James Cameron

Szereplők: Sam Worthington, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi, Joel Moore

Tartalom:
Egy deréktól lefelé megbénult háborús veteránt (Sam Worthington) a távoli Pandora bolygóra küldenek. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj, de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot.
A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.
James Cameron, a mozi forradalmasítását tűzte maga elé: új filmje digitális 3D technikával egy virtuális stúdióban készülő, hatalmas ambíciójú alkotás, az év talán legjobban várt, különleges moziélménye.http://x7.to/tnz9wj/legacy-avatar-hun-cd1.avi
http://x7.to/9wsggz/legacy-avatar-hun-cd2.avihttp://x7.to/lrvmdt/legacy-avatar-hun-cd3.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr121942206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása