Sutuldmeg Te is! Online MP3!
22
04/2010
0

Aliens.in.the.Attic.DVDRip.Hun.XviD-ron

Aliens.in.the.Attic.DVDRip.Hun.XviD-ron

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: John Schultz

Szereplők: Ashley Tisdale, Robert Hoffman, Andy Richter, Doris Roberts

Tartalom:
Ahol kamaszok buliznak, ott mindig lesz egy kis botrány, keletkezik némi kár, és érkezik egy-két feljelentés a rendőrségre. Ám abba a családi házba, melyben hat ifjonc és szüleik nyaralnak együtt, ezúttal nem a szomszédok kopogtatnak be. A hívatlan vendégek jóval messzebbről érkeznek, és a felső szint felől lépik át a küszöböt. Egy űrflotta száll le az emeleten.
Az alig ötvencentis ufók között akad néhány feltűnően rosszindulatú, bár szerencsére senki nem érti, mit beszélnek; az biztos, hogy egyik fura űrfegyverük segítségével képesek megbénítani a felnőttek agyát. Mit tehetnek tehát a gyerekek? Védekeznek. Minden lehetséges és lehetetlen eszközt bevetnek, minden trükköt és ravasz fogást kipróbálnak, hogy visszaverjék a támadó földönkívülieket: akit pedig nem tudnak legyőzni, azzal megpróbálnak összebarátkozni…http://x7.to/80jafk/Aliens.in.the.Attic-ron.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr101942168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása