Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

The.Secret.of.Moonacre.2008.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy

The.Secret.of.Moonacre.2008.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2008

kép

Rendezte: Gabor Csupo

Szereplők:: Dakota Blue Richards, Juliet Stevenson, Tim Curry, Natascha McElhone, Ioan Gruffudd

Tartalom:
Maria, a 13 éves árva édesapja halála után kénytelen különc nagybátyjához költözni, aki egy távoli falvacskában él Angliában. A fiatal lány felfedezi a pusztuló Holdföldét, melyet Maria családjának régi gaztettei sodortak pusztulásba. A makacs kamaszlány lassan ráébred, hogy milyen varázsos hatalommal is rendelkezik.
Ő az utolsó Hold Hercegnő, az egyetlen személy, aki a Holdföldét sújtó átkot meg tudja törni. Kénytelen megküzdeni saját gőgjével és a megpróbáltatással, amit a korábbi Hold Hercegnők elvétettek. Ahhoz, hogy az átkot megtörhesse, és ezzel megmentse Holdföldét, a következő holdtöltéig cselekednie kell.
Tucatnyi csodás személyiség és fantasztikus állat segítségével, Maria útra kel, hogy békét hozzon erre a varázslatos világra.http://x7.to/oewosk/legacy-tsom-hun.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr881944597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása