Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

The.Lazarus.Project.2008.HUN.DVDRip.Xvid-Thick

The.Lazarus.Project.2008.HUN.DVDRip.Xvid-Thick

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2008

kép

Rendezte: John Glenn

Szereplők: Paul Walker, Piper Perabo, Brooklynn Proulx, Lambert Wilson, Linda Cardellini, Bob Gunton, Tony Curran

Tartalom:
Ben Garvey (Paul Walker) volt elítélt új életet kezdett. Jó állása van, felesége és lánya, akik szeretik és támogatják; többé nem akar kockáztatni, és elveszíteni mindent. Így amikor egy nap felbukkan otthonában Ricky (Shawn Hatosy), szintén börtönviselt öccse, és be akarja vonni egy könnyűnek ígérkező rablásba, nemet mond. Csakhogy munkahelyén az éppen érő előléptetés miatt ellenőrzik múltját, és amikor rájönnek, hogy ült, azonnal kirúgják.
Kétségbeesésében Ben beszáll öccse "balhéjába", ami katasztrofálisan sikerül: Ricky és egy őr meghal, Ben-t pedig halálra ítélik. De a halálos injekció beadása után a férfi ott találja magát egy elhagyatott úton a zuhogó esőben a nagy kérdéssel: életben van még vagy már halott? Egy arra járó pap felveszi furgonjával, és Ben ráébred, kapott egy új esélyt. A közeli Mount Angel elmegyógyintézet gondnoka lesz, de folyton családja jár az eszében.
John Glenn feszült hangulatú pszichothrillert rendezett.http://x7.to/v3fht8/The.Lazarus.project.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr851944694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása