Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Scooby.Doo.Abracadabra.Doo.2010.HUN.DVDRip.Xvid-Thick

Scooby.Doo.Abracadabra.Doo.2010.HUN.DVDRip.Xvid-Thick

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2010

kép

Rendezte: Spike Brandt

Tartalom:
A világtól elzárt bűvésziskolát veszélyek fenyegetik: kintről egy félelmetes repülő lény, belülről gonosz erők. Ilyenkor csak egy dolog segíthet: Abrakadabra!, vagyis Scooby-Doo és a Rejtély Rt.
A csapat meglátogatja Vilma testvérét, aki a Whirlen Merlin Mágiaakadémia tanítványa, és bizony nem a cilinderből előugró nyuszi lesz itt az egyetlen meglepetés. Egy nagyravágyó jégkrémmágnás be akarja zárni a sulit, egy sikoltó szellem mindenkire a frászt hozza, és a mesebeli félig sárkány, félig oroszlán lény, amit griffnek hívnak, nem is tűnik annyira mesebelinek.
Vajon Scooby-Doo, Bozont, Diána, Fred és Vilma elég trükkösek-e ahhoz, hogy megoldják a rejtélyt, és megmentsék az iskolát?

http://x7.to/xa9h4b/Abracadabra-Doo.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr591944575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása