Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Sarkanyvadaszok.iNT.READNFO.CUSTOM.DVDRip.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

Sarkanyvadaszok.iNT.READNFO.CUSTOM.DVDRip.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

790mb, kamerás, szinkronizált - 2010

kép

Rendezte: Guillaume Ivernel, Arthur Qwak

Tartalom:
Annyi apró szigetből áll a világ, ahány sárkány bujkál benne. Minden sziget és minden sárkány is különböző. A végtelen űr mesés szigetein királyságok, pusztuló várak, láthatatlan tavak lebegnek: ebben a zavaros világban próbál boldogulni Lian-csu, a nagyerejű, jámbor sárkányvadász és Gwizdo, megállíthatatlan beszédű, de a sárkányvadászatban kevéssé hasznos társa, meg a kék kutyájuk.
Arthur, egy öreg király jóslatot kap: hamarosan visszatér a legnagyobb sárkány, a Világfaló. A két szakember elvállalja kézrekerítését, de csak az előleg kedvéért: nem bolondok, hogy szembeszálljanak a leghatalmasabb fenevaddal! A király unokahúga, Zoé azonban olyan gáncs nélküli lovagoknak hiszi őket, mint amilyenekről a regényeiben olvasott, megszökik otthonról, és csatlakozik a vándor vagányokhoz – akik így kénytelenek továbbra is úgy tenni, mintha a borzasztó sárkányt keresnék: és addig szélhámoskodnak, míg tényleg rá nem találnak…http://x7.to/sosl5g/g1cndb-sarkanyvadaszok-xvid.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr721944574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása