Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Kem.a.szomszedban.iNT.CUSTOM.DVDRip.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

Kem.a.szomszedban.iNT.CUSTOM.DVDRip.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB

1gb, dvdrip, szinkronizált - 2010

kép

Rendezte: Brian Levant

Szereplők: Jackie Chan, Amber Valletta, George Lopez, Billy Ray Cyrus, Madeline Carrol

Tartalom:
Bob Ho (Jackie Chan) CIA titkosügynök, aki elhatározza, hogy szakít munkájával, feladja a kémkedést, és végre összeköltözik a szomszédjában lakó barátnőjével, Gillian-nel (Amber Valletta). Ám Bobnak van még egy küldetése, mielőtt elvenné Gillian-t feleségül: meg kell hódítania annak 3 elkényeztetett, csökönyös gyerekét.
Amikor Gillian-nek hirtelen el kell utaznia a városból, Bob önként jelentkezik babysitternek, hátha ezzel sikerül elősegítenie, hogy megnyerje magának a gyerekeket. Ám az egyik kölyök véletlenül letölt egy szigorúan titkos fájlt Bob számítógépéről, magára szabadítván a kém főellenségét, egy orosz terroristát. Ezzel Bobnak élete legnagyobb kihívásával kell szembenéznie: egyszerre kell eljátszania a képzett titkosügynök és a leendő mostohaapa szerepét.
Brian Levant családi vígjátékában Jackie Chan inkább a humorra, mint az erőszakra épülő próba-apaszerepben mutatja be a csakis őrá jellemző akrobatikus mutatványokat...http://x7.to/598yc2/g1cndb-kemaszomszedban-xvid.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr531944540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása