Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Jennifers.Body.2009.UNRATED.DVDRip.XviD.Hungarian-BW

Jennifers.Body.2009.UNRATED.DVDRip.XviD.Hungarian-BW

2cd, dvdrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Karyn Kusama

Szereplők: Megan Fox, Amanda Seyfried, Johnny Simmons, Adam Brody, J.K. Simmons

Tartalom:
A kamaszkor igazán rémisztő tud lenni. Jennifer (Megan Fox), a kisvárosi gimnázium legdögösebb csaja egyszerre vonzza és félelemmel tölti el a város fiatal- és idősebb korú férfipopulációját. A lány egy nap váratlanul megváltozik, falni kezdi a férfiakat…szó szerint.
Egy vérszomjas démon megszállja Jennifer testét, átveszi fölötte az irányítást, és azt teszi vele, amit akar: magához csábítja mindazokat, akik gyengék. Jennifer közelében pedig nehéz erősnek lenni.
Azonban gyerekkori barátnője, Needy (Amanda Seyfried) hamarosan rájön, hogy mi is történik. Igaz, eddig csak a csúnyácska másodhegedűs szerepét játszhatta, ám most itt a nagy alkalom: megpróbálja legyőzni régi barátját, új ellenségét, hogy kiűzhesse belőle a gonoszt, és visszatérítse az ártatlanság útjára.
De ahol két kamaszlány összeméri az erejét, ott vérnek kell folynia...http://x7.to/sjfzmv/Bw-jebo.unrated.cd1.avi
http://x7.to/44lt3o/Bw-jebo.unrated.cd2.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr181944724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása