Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Fanboys.2008.HUN.DVDRip.Xvid-Thick

Fanboys.2008.HUN.DVDRip.Xvid-Thick

1cd, dvdrip, szinkronizált - 2008

kép

Rendezte: Kyle Newman

Szereplők: Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel, Kristen Bell, Carrie Fisher, Ray Park

Tartalom:
1998-at írunk, és a megrögzött Star Wars-rajongók az egész világon tűkön ülve várják a Baljós árnyak bemutatóját. Ám Ericnek, Linusnak, Hutchnak és Windowsnak a "rajongó" sokkal több, mint egy megnevezés - számukra ez a létező legnagyobb kitüntetés.
Türelmetlenségük és a "szent ügy" iránti soha meg nem szűnő hűségük arra sarkallja az egykori gimis haverokat, hogy együtt vágjanak neki életük legnagyobb kalandjának: szakadt furgonjukkal elutaznak a maguk Mekkájába, George Lucas híres Skywalker Ranchére. Az a tervük, hogy betörnek és ellopják a még be nem mutatott film kópiáit, hogy elmondhassák magukról: ők voltak a legelső SW-rajongók a történelemben, akik látták a Baljós árnyakat.
Ám ahhoz, hogy biztosítsák a helyüket a fanboyok halhatatlanjai között, előbb meg kell küzdeniük pár bizarr bringással, egy őrült stricivel, elmeháborodott túrázókkal - és magával Kirk kapitánnyal a nagy rivális Star Trekből...http://x7.to/idi01i/Fanboys.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr71944713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása