Sutuldmeg Te is! Online MP3!
23
04/2010
0

Az.ordog.kriptaja.2009.BRRip.Xvid.HUN-BiTZoNe

Az.ordog.kriptaja.2009.BRRip.Xvid.HUN-BiTZoNe

770mb, brrip, szinkronizált - 2009

kép

Rendezte: Jason Connery

Szereplők: Cuba Gooding Jr., Taryn Manning, Valerie Cruz, Franky G, Zack Ward, Henry Rollins,Ron Perlman, Ray Winstone

Tartalom:
A kőkemény háborús veterán Mack (Cuba Gooding Jr.) által vezetett zsoldoscsapatot felbéreli Elissa Cardell doktornő (Valerie Cruz), egy titokzatos CIA ügynök, hogy mentsenek meg egy földrengés miatt föld alatti laboratóriumában rekedt tudóst (Ron Perlman), aki éppen egy archeológiai felfedezésen dolgozik a Közel-keleti sivatagban és mellékesen a nő édesapja.Az elit alakulat behatol az elzárt, föld alatti építménybe, de földrengés helyett sokkal nagyobb borzalom vár rájuk.
Egy titokzatos pap (Henry Rollins) segítségével Mack és csapata hamarosan a homok alatt egy évezredek óta őrzött titokra derít fényt. Egy titokra, amelyet évezredekig őriztek. Egy titokra, amely nem a mi Földünkhöz kötődik.http://x7.to/ojhtg8/Az.ordog.kriptaja-BiTZoNe.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr261944671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása