Sutuldmeg Te is! Online MP3!
22
04/2010
0

Surrogates.2009.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy

Surrogates.2009.HUN.DVDRiP.XviD-Legacy

1cd, dvdrip, szinkroniált - 2009

kép

Rendezte: Jonathan Mostow

Szereplők: Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, Ving Rhames

Tartalom:
A 2005 és 2006 között megjelent The Surrogates című képregény eredeti történetével és film noiros látványvilágával hívta fel magára a filmesek figyelmét, mivel a sztori egyszerre hordozta magában egy izgalmas krimi, egy akciófilm és egy egyedi látványvilágú science fiction lehetőségét.
2054-ben járunk, és az emberek már elidegenedtek egymástól, és szinte már nem is érintkeznek egymással. Ezt a célt az ún. szurrogátumok töltik be, melyek a valódi emberek fittebb, jól kinéző hasonmásai. Ezek a hasonmások végzik el a legtöbb mindennapi teendőt, sőt gyakran még ők is dolgoznak gazdáik helyett. Néhány szurrogátum meggyilkolása után Greer FBI-ügynök (Bruce Willis) egy meglepő és fenyegető összeesküvést fedez fel, de az ügy annyira bonyolult, hogy kénytelen maga is beállni nyomozni a hasonmása helyett.
A filmben visszatér a 2003-as Terminátor 3. – A gépek lázadása óta mozival nem jelentkező Jonathan Mostow rendező, valamint annak írói, Michael Ferris és John D. Brancato, de az igazán nagy hír az, hogy újra együtt szerepel a Ponyvaregény híres párosa, Bruce Willis és Ving Rhames, akik ezúttal is egymás ellenlábasait formálják meg.http://x7.to/t79o7n/legacy-srgts-hun.avi

A bejegyzés trackback címe:

https://1klikk.blog.hu/api/trackback/id/tr741942221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása